fordires logo

                                                                 logos top

 

postgrau direcció centres educatius

 WorShop-2017

El PdD en la Formació per a la Direcció

Palafrugell. Baix Empordà

 

Els dies 9 i 10 de novembre de 2017 al Centre Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell es dugué a terme el Workshop “El Projecte de Direcció en la formació per a la direcció d’un centre educatiu”.

Reunió de treball d’una setantena de professionals vinculats a la formació per a la direcció escolar, procedents de Catalunya, la resta de l’estat (amb representació de 14 CC.AA.), de Bèlgica i de l’Equador.

La trobada se centrarà en l’anàlisi del “Projecte de Direcció” que, d’acord amb el que s’estableix a la LEC i a la LOMCE, constitueix un element clau per a l’accés a la direcció d’un centre educatiu. Es concreta en tres sessions de treball dedicades a la formació per a la direcció, el Projecte de Direcció i la formació necessària per a l’elaboració del Projecte de Direcció.

La trobada és organitzada pel Vicerectorat de Recerca de la Universitat de Girona , el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Palafrugell. Hi col.labora la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Mont-ras, la Fundació Josep Pallach i la Fundació Universitària Martí l’Humà

 

 

 

patrocini jordi

Search